De Melkmeiden

Hoe het begon...

Het verhaal begint bij MelktapBurgum: de zuivel tak van het melkveebedrijf van Floris en Bonnie Andringa. De zuivel, op ambachtelijke wijze bereid, wordt verkocht in automaten op het boerenerf en is een groot succes: de inwoners van Burgum en omstreken weten de automatiek met Wâldsuvel en Wâldtsiis graag te vinden. Inmiddels vijf jaar, een zuivelkeuken in de stal en een groot assortiment aan zuivelproducten later, draait MelktapBurgum als een tierelier. Voor dochter Géline dus genoeg reden om een webshop te beginnen voor de meest smaakvolle producten.

 

 

 

Vanaf haar 15e kreeg Géline oog voor de agrarische sector. Of nou ja.. voor de stagiair eigenlijk. Hierdoor was ze elke dinsdag (de stagedag) te vinden tussen de koeien. Naast liefde voor de stagiair, ontwikkelde ze tegelijkertijd een liefde voor de agrarische sector. Hierom is ze na de havo, waar ze trouwens haar Melkmeiden heeft ontmoet, de opleiding Bedrijfskunde & Agribusiness gaan doen.

 

Inmiddels is de Melkmeiden een feit: een groep enthousiaste meiden die op hun eigen manier, sfeervol en modern, zuivelproducten, geschenken en cadeaus vol smaak toegankelijk maken in Friesland. 

Wij kijken ernaar uit om de meest smaakvolle producten bij jou thuis te bezorgen. Tot dan!

hoe het begon de melkmeiden weiland koeien

Ons team

IMG 20210219 WA0030
Géline
Melkmeid | Eigenaresse
IMG 20210219 WA0028
Pytrisha
Melkmeid
IMG 20210219 WA0029
Rina
Melkmeid
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping