Zakelijk

Het bewuste kado voor jouw werknemers, klanten en partners!

Relatiegeschenken

Steeds meer mensen willen graag weten waar producten vandaan komen. Deze bewustwording op het vlak van voeding is in een stroomversnelling terecht gekomen door corona. De interesse in lokale en duurzame producten is groot en ook het succesvolle initiatief ‘Support your locals’ gaf aan dat de gunfactor voor boeren hoog is. 

Een vers product van de boer is niet alleen lekkerder en duurzamer, maar ook nog eens gezonder. Want hoe dichter bij de bron, hoe puurder het product. 

Met boerderijwinkels en online webshops in ambachts- en streekproducten kan iedereen voor zichzelf de lekkerste producten dichtbij shoppen, maar wat nou als je deze lokale, vers bereide producten als een cadeautje weg kan geven? Als bedankje aan je werknemer, klant of partner!

Sinds de start van De Melkmeiden hebben wij ons bezig gehouden met het bedenken en verkopen van originele en verse geschenkboxen voor speciale (feest)dagen. Op Pasen vlogen de ontbijtjes de webshop uit, op Moederdag werden er heel veel moeders verwent en uiteindelijk kwamen met Kerstmis de eerste bestellingen binnen van bedrijven.

 

De bestellingen van de bedrijven waren voor ons een mooie uitdaging; in grote aantallen geschenkboxen mogen vullen met de lekkerste ingrediënten en op tijd te bezorgen op de desbetreffende bedrijven. En hier willen wij dolgraag mee doorgaan natuurlijk!

 

In onze webshop vindt u onze geschenkboxen en via de link hieronder kunt u een geschenkbox op maat maken!

 

Inhoud van de geschenkbox

VERS
LOKAAL
SMAAK
GEZOND